Home » » Majlis Elmu

Majlis Elmu

Written By royanty baruddin on Monday, 17 February 2014 | 2/17/2014 11:46:00 pm

Nak seribu daya kan....

Walau pun jauh beribu batu, dan terpaksa meninggalkan anak-anak di rumah demi nak menyedut Elmu saya rela. Tu la orang kata kalau kita hendak tak de sape pun boleh paksa... kalau tak nak jiran sebelah rumah ajak pun kita tak pergi.
 
Majlis Elmu kali ni ada di Manjung, saya naik bas express je pun dengan member. Dah berapa lama saya tak naik bas express .. sampai salah stesen la kami turun dan biasa la.. kena marah dan maki oleh pemandu bas sebab kesilapan kami. Dah memang kami salah diam je la... terima seadaanya. Yang penting kami selamat sampai ke destinasi ... nak belajar punye pasal.
 
Saya puas hati berbaloi la saya tinggalkan anak-anak di rumah. Kalau saya tak pergi saya tak dapat Elmu tu.... pengalaman yang saya lalui ini bukan semua org pun lalui... penat tapi seronok.
 
Next time, ada lagi InsyaAllah saya akan pergi kalau ada kesempatan.
 
Jatuh cinta dengan apa yang saya buat sekarang.
 
Dengan Shaklee saya buat, saya dapat. Dalam masa yang sama saya dapat tolong insan lain.

0 comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.