Home » , , , , » Supermom Idol ... sedut aura hebat

Supermom Idol ... sedut aura hebat

Written By royanty baruddin on Tuesday, 29 April 2014 | 4/29/2014 08:49:00 pm


Sayang seribu kali sayang.... memang ralat tak dapat sertai program hebat ini. Bukan tsk nak tapi hari yang sama saya ada exam di Universiti Malaya. Badan je kat sini, mata sering jeling hand phone tengok ada tak kawan-kawan update dan status dari sana. 

Dalam nak menimba ilmu ada banyak carakan. Dengan personal, group, on line . Hendak atau tidak. Lagi pun bukan senang nak berkumpul dan sharing ilmu macam ni kan. Dengan program ni dapat menaikkan semangat dan merapatkan silaturrahim antara satu sama lain.


Melihat photo kawan-kawan bersama Master Hadha buat saya cemburu. InsyaAllah satu hari nanti kita ambil gambar berdua ye Mami Hadha. Pada kawan-kawan yang dapat pergi program ni mesti rasa semangat berkobar-kobar kan. 

* bergaul dengan orang positif dan hebat kita pun terpaksa jadi positif dan terpaksa jadi hebat seperti mereka. 

* saya nak jadi hebat dan sentiasa 'lapat' untuk menyedut ilmu.

0 comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.