Home » , , , , , , , , » KULIT CANTIK DAN MENAWAN DENGAN SHAKLEE

KULIT CANTIK DAN MENAWAN DENGAN SHAKLEE

Written By royanty baruddin on Wednesday, 19 March 2014 | 3/19/2014 03:51:00 pm

Semua perempuan ingin kan kulit yang licin, cantik dan berseri-seri. Tapi bukan semua yang bernasib baik dapat kulit yang sempurna.

Shaklee ada beberapa vitamin yang boleh membantu anda-anda di luar sana untuk dapatkan kulit yang cantik, gebu dan berseri-seri. untuk anti-penuaan pun ada... yang penting anda yakin dan mencuba baru anda tahu hasilnya. Jangan takut untuk melabur untuk set kecantikkan, sebab bukan cantik je yang kita dapat dalam masa yang sama kesihatan pun terjaga.

Antara product shanklee yang di canang-canang untuk kecantikkan kulit ialah :-

1. ESP - memudarkan kan parut, kulit cantik, halus, gebu dan berseri.
    ( ESP juga untuk Diet, kawal kolesterol, payudara anjal, memberi tenaga, membantu masalah   
    kesuburan, milk booster, kesihatan jantung & prostat).. sape yang kata mahal tu memang tak
    patutkan... anda boleh tengok khasiat-khasiatnya.


Retail price : RM150.00

2.  VITAMIN C - mencantikkan kulit, melambatkan penuaan, kulit yang lebih cerah, menyekat pembentukkan pigmentasi.

Retail price : RM92.50- 180 biji

3.VITAMIN E - anti-penuaan, mengurangkan kedut, garis halus, parut, akne dan bintik penuaan.

Retail price : RM149 - 120 biji


4. VIVIX - melawan penuaan
Retail price: RM475 - 150ml ( 2 bln tahan)

5. SHAKLEE COLLAGEN POWDER - membantu kulit kita mengekalkan elastisiti semulajadi, merperlahankan kedut-kedut. membantu menghilangkan tanda penuaan, mengurangkan parut.


Retail Price :  RM298 (


yang berminat boleh sms/whatsapp saya 013-3413974


0 comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.