Tak kenal Maka Tak Cinta

Written By royanty baruddin on Saturday, 17 January 2015 | 1/17/2015 10:35:00 pm

Saya suka gunakan tagline ini... "Tak Kenal Maka Tak Cinta". Rata-rata yang dah consume product Shaklee mesti nak masuk ahli. Kenapa ye? Jom saya share apa dan bagaimana?

Biasa bila kita dah consume suplemen kita dah dapat rasa badan jadi lebih bertenaga, lebih sikit secara automatik anda pasti nak masuk ahli. Ya lah, dengan mendaftar ahli sebanyak RM65.00 anda dapat menikmati banyak faedah selain bonus setiap bulan.

Perkongsian tentang manafaat product kepada orang sekeliling. Dengan sendiri anda akan rasa brsalah jika anda tidak ceritakan faedah product.

Tak kenal maka tak cinta.... 
Kepada sesiapa yang ingin rasai apa yang saya rasa... anda boleh hubungi saya.

Hp 0133413974
Fb Royanty Baruddin
Email : yanty77@gmail.com

7 comments:

  1. dah kenal terus jatuh cinta kan :)

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah dah setahun setengah join shaklee, memang best..lagi ilmu yg banyak bukan shja bab bisnes, tp mcm2 ada...tak pernah ada blog tetiba ter"blogging" plak..hihii...

    Rahsia Pulih Dengan Cepat Selepas Bersalin

    ReplyDelete
    Replies
    1. Byk yg saya dpt bila ber"shaklee" ... tetiba ada ada ramai kawan

      Delete
  3. ramai juga jual shaklee ni..
    jemput singgah blog sy =)

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.