Menimba Ilmu di Faizland Training Centre

Written By royanty baruddin on Wednesday, 28 January 2015 | 1/28/2015 11:56:00 pm

Bila cerita bab pergi kelas ni saya lah yang paling berkobar-kobar. Saya suka pergi kelas sebab penerimaan kita lebih faham dan aura tu lain macam. Nak jadikan cerita setakat January 2015 ni, saya sudah 2 kali pergi ke Faizland Traning Centre yang terletak di Bangi.


Kali pertama 10hb January 2015 kelas Gerak Gempur 2015. Teruja sebab first time dapat jumpa dan cakap dengan Mama Cery Jutawan Shaklee dan dapat bergambar bersama. Kali kedua pada 13hb January tapi sayang Mama Cery ada hal emergency kalau ikutkan kelas di batalkan tapi sebab semua bersemangat tak nak balik mahu kelas di teruskan oleh kakak Mama Cery, Kak long.


Pada sesiapa yang belum menghadiri kelas saya sarankan ambil peluang unyuk pergi dan aura itu anda akan dapat rasakan. Ruang dewan yang selesa dan cantik. Di sana juga menyediakan satu ruang untuk anda minum. Ada Cinch, ESP dan Performance Drink. Juga di sediakan surau.


KEMUDAHAN PERCUMA seperti:
-meja, kerusi,
-PC (1 unit)
-projector,
-wifi,
-PA System (3 mic)
-flipchart,
-writing materials,
-air mineral
-surau,
-kids/nursery room,
-toilet,
-pantry,
-waiting lounge



Kalau nak sewa, boleh hubungi:

Faizland Traing Centre
-12-3, Block 
Paragon Point 2, Seksyen 9
Jalan Medan PB5
43650, Bandar Baru Bangi
email : training_course@faizworld.com
Tel : 03-89289799 , 0169219110

Bagi anda yang berminat untuk dapatkan product Shaklee :-

Saya, Royanty Binti Baruddin
SID 1082999
Boleh hubungi saya untuk dapatkan product Shaklee anda.
Hp 0133413974
Email: yanty77@gmail.com
Fb : Royanty Baruddin
COD Klang/Setia Alam/ Kuala Selangor

0 comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.