Home » » The Biggest Loser

The Biggest Loser

Written By royanty baruddin on Tuesday, 17 June 2014 | 6/17/2014 08:42:00 pm

Assalamualaikum dan selamat pagi.....

Section saya ini menganjurkan Challenge The Biggest loser. Mana pernah ada department atau section lain buat. Elok la tu... sekurang-kurangnya ramai yang sertai dan mencabar diri sendiri untuk menurunkan berat badan sebab section kami ni kaya dengan makanan. Pagi dan petang makan wajib ada.

Dah peringkat umur 30an ke atas ni, nak kena jaga pemakanan. Macam-macam penyakit boleh dapat kalau tak control. Program The Biggest Loser ini menggalakkan kita berdiet berkumpulan. Jadi semangat untuk kuruskan badan tu tak adalah suam-suam kuku.


Saya memilih Set Kurus Shaklee. Di mulakan dengan Herblax. Berfungsi mencuci usus (julap lembut). Baru la penyerapan nutrisi suplemen lain dapat di serap dengan baik.

Selepas itu Alfalfa - bertujuan untuk menyahtoksin badan. Bila toksin berkumpul dalam badam, berat susah untuk turun.

Sarapan pagi pula saya memilih Cinch sebab ia mengenyangkan, membakar lemak dan juga membina otot. Kita memerlukan otot untuk membakar lemak.


saya memilih Shaklee kerana ia sentiasa Selamat, sentiasa berkesan dan semulajadi.

hubungi saya : 0133413974
Free consultation

0 comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.