Home » » Biar Simple, tapi menarik.... yang pasti comel

Biar Simple, tapi menarik.... yang pasti comel

Written By royanty baruddin on Wednesday, 24 September 2014 | 9/24/2014 11:26:00 pm

Si manjaku.... stylista?... tak ada la. Jika sebelum ni anak lelaki... tak banyak pun fesyen yang ada. Duk jeling-jeling baju baby girl. Cantik dan comel belaka kan... macam-macam style yang ada. Tapi bila dah ada anak perempun ni pink aje yang berkenan di hati.


Biasa saya cari baju anak-anak saya di Sogo atau pun Jaya jusco. Sebab dekat dan senang nak pergi. Saya tak memilih brand yang mahal-mahal asal cantik di mata saya beli.


Untuk anak kembar perempuan saya, saya lebih sukakan gaya yang ringkas, legging sebab biasa lah fasa umur setahun dua ni ... mereka suka memanjat dan lasak. Selain itu gaun juga menjadi pilihan. Yang peting anak-anak selesa.



Untuk rambut pula saya suka ikat tocang biar comel dan kemas dan sepit rambut. 

Sempoi saja fesyen anak-anak saya. Tengok majlis dan kesesuaian keadaan.


0 comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.