Jemu minum ESP yang tak sedap?

Written By royanty baruddin on Wednesday, 2 July 2014 | 7/02/2014 10:24:00 am

Assalamualaikum dan selamat pagi
Salam 4 ramadhan

Saya nak share kisah Adam, berpuasa dan ESP. Biasa masalah ibu-ibu di luar sana nak melatih anak-anak yang baru nak berpuasa. Macam-macam helah, pelbagai alasan yang mereka bagi. Nak cukupkan puasa sehari tu... jenuh lah ibu bapa nak memujuk. 


Memandangkan Adam dah berusia 8 tahun, jadi saya nak melatih dia berpuasa penuh. Apa saja permintaan Adam kami cuba penuhi. Pagi masa bersahur saya bagi ESP supaya dia merasa kenyang yang lama dam bertenaga. Tahun lepas puasa separuh hari je pun, tapi dia punya melepek macam orang tak makan seminggu. Alhamdulillah tahun ini, ESP peneman setia kami sekeluarga. Untuk masalah dahaga dan takut dehidrate saya bagi Performance Drink. Setakat ni alhamdulillah.


Terima kasih Shaklee kerana membantu kami menjalani ibadah puasa dengan lebih bertenaga dan cergas. Terutama Adam yang baru nak bertatih berpuasa.

Jadi saya suggest kepada ibubapa di luar sana bagi ESP dan Performance Drink bukan saja untuk anak-anak anda, ia juga sesuai untuk semua.

Sesiapa yang nak product Shaklee boleh hubungi saya.



Royanty Baruddin
ID 1082999
HP 0133413974

atau sila klik link di bawah
Jom order ESP

0 comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.