Keahlian Shaklee, istimewa ke?

Written By royanty baruddin on Wednesday, 10 September 2014 | 9/10/2014 12:11:00 am

Dengan Hanya bermodalkan RM75 (termasuk courier) anda akan terasa betapa istimewanya anda. Istimewa sangat ke? Modal RM65.00 seumur hidup. Dengan hanya RM65.00 itu ada banyak yang anda dapat. Pada mulanya saya dulu pun beli dari kawan tapi saya sedar saya ada peluang kenapa nak biarkan.

Keistimewaan Ahli Shaklee:-
  • Keahlian seumur hidup
  • penjimatan berganda - less 15% - 25% bila beli barang dengan ahli (tapi ada juga yang beli dengan harga ahli (SID termurah hati)
  • dapat bonus dengan kiraan minima 150UV ( yang ini rugi lah pada sesiapa yang bukan ahli tapi dapat beli dengan harga ahli)
  • dapat melancung, mengerjakan Umrah percuma di taja oleh shaklee

Apa dapat dengan buat Shaklee?
  •  Jalinan Ukhwah - saya suka sebab saya kenal dan ada ramai kawan, Walau pun dari sideline mereka tidak kedekut ilmu. Dan tiada perasaan hasrat dengki, saling bantu membantu.
  • Kepuasan diri - rasa puas bila kita dapat bantu orang menyelesaikan masalah
  • Badan sihat - kami bukan jual sebarang jual kami makan suplemen dan kenal dengan suplemen bukan main jual begitu sahaja. Kami kenal, kami jatuh hati dan kami share kebaikan product Shaklee
  • dapat side income - siapa tak seronok dapat bantu orang, badan sihat dan dapat duit
  • belajar benda baru - kalau sebelum ini tak pandai blog sekarang blog teman rapat

Banyak lagi keistimewaan dan manafaat yang saya dapat. Cukuplah saya share yang serba sedikit ini. Semoga sesiapa yang baca ni faham kenapa orang tu buat Shaklee. Sebab biasa lah kawan-kawan ni nak harga murah (harga ahli) tapi tak nak masuk ahli. Kami buat Shaklee sebab nak dapat side income. Kalau yang tak jadi ahli pun dapat keistimewaan seperti ahli di mana ekslusif menjadi ahli. Dan pada SID yang jual harga ahli tu fikir-fikirkan lah.  Shaklee dah bagi peluang untuk anda dan semua orang untuk business kenapa nak rosakkan dengan rule yang anda sendiri buat.

sesiapa yang berminat untuk join ahli, contact saya.
Yanty 0133413974

0 comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.