Gel Sakit Lutut

Written By royanty baruddin on Tuesday, 10 November 2015 | 11/10/2015 11:07:00 pm

Alhamdulillah, dah 8 Bulan saya kenal Gel Amani. Untuk permulaan saya beli Gel Amani untuk Emak dan Ayah saya mengalami sakit lutut dan sendi. Kesian sebab menanggung sakit setelah makan ubat tak sembuh-sembuh, apa salahnya kita try sapuan pulak. Plan pada mula nak beli 2 je, tapi bila di fikirkan kebaikan dan manafaat yang baik kenapa saya tidak share dengan orang-orang di sekeliling saya.

Mungkin Ramai yang belum tahu apa itu Gel Amani dan di buat dari apa. Jom kita berkenalan dengan Gel Amani dan kebaikannya:-



 Gel Amani mengandungi bahan semulajadi DMSO iaitu 100% bahan semulajadi dan organik dari Getah pokok pine. DMSO mampu :

* meredakan kesakitan
* mengurang dan merawat keradangan
*  metabolisma badan
* mengurangkan kesakitan sendi dan lutut.

DMSO mampu menyerap jauh ke dalam kulit dan otot dan menunjukkan penyembuhan keradangan kerosakan tisu.

Kelebihan Gel Amani

- menyembuhkan arthritis (sakit lutut akibat kehilangan pelincir)
- menyembuh sakit lutut akibat kecederaan
- menyembuhkan sakit sendi
- menyembuhkan sakit tulang
- menyembuhkan sakit otot
- melegakan sakit akibat gout peringkat awal


Sakit sendi bukan sahaja orang yang berusia yang alami, ada tu muda lagi dah sakit. Gaya hidup yang aktif bersukan, kecederaan, jatuh dan alfa dalam penjagaan sendi membuat ramai yang menderita sakit sendi dan tulang. Pengambilan pil kalsium juga penting untuk mendapat tulang dan sendi yang sihat.

Jom kita tengok feedback dari customer yang telah menggunakan Gel Amani:-




Gel Amani dapat tempat di hati pengguna, kerana dari mengambil pil tahan sakit yang ada side effect tak ada alasan untuk tidak mencuba Gel Amani kerana sudah dapat membantu ramai orang yang sakit lutut dan sendi pulih.

Tak tahu mana nak dapatkan Gel Amani? Boleh contact Saya atau follow Pages Saya Gel Amani Klang.

Contact no : 013-3413974 atau 010-2228620
boleh message atau whatsapp, saya sedia membantu.


1 comments:

Powered by Blogger.